Szolgáltatások

Arc, dekoltázs kezelések

Elektrokozmetikai gépek alkalmazása Ionto – Comed készülékkel

Testkezelések – Test tekercselés (Body Wrapping), Vákuum térfogat csökkentő cellulit kezelés

Masszázsok

 • Kínai szinergikus méregtelenítő arc vagy teljes testmasszázs
 • Hawaii
 • Zsírbontó, cellulit
 • Frissítő
 • Svéd

Mell feszesítése, erősítése

Szempillahosszabbítás


Mi a 3D tartós szempillahosszabbítás?

Tartós, egyedi szempillák megalkotása. A természetes szempillákhoz illeszkednek a baalbek szintetikus pillái, egy bőrbarát ragasztó segítségével.

Ezel a pillák vastagabb és hosszabb megjelenést biztosítanak. Kitölthetők a hézagok, ezáltal tökéletes dúsítást tudunk elérni. A különböző hosszúságú pillaszálak természetes és igéző tekintetet varázsolnak.

A szempilla felrakásának folyamata alatt mire számíthat?

1-2 órán át is tarthat a szempillahosszabbítás, attól függően, hogy milyen (sűrű) típusú szempillákat szeretne. 2-4 hetente feltöltésre, pótlásra van szükség, mert a természetes szempilla kihullásával a szintetikus pilla is leesik.

Tanácsok házi ápolásra

A kezelést követően 12-24 órában kerülni kell a szem mosását, lemosókkal való tisztítását, úszást, szauna használatát! Ne dörzsölgesse a szempillákat, 24 óra elteltével is csak olajmentes sminklemosót alkalmazhat.

Bejelentkezés, bővebb információ
Tel: +36 20 207 7920 | E-mail: info@kozmetikus-fodrasz-kepzes.hu

Sminktetoválás Ri-soft Liner 3030 Computer vezérelt technikával

 • A szemhéjvonal kiemelése, kontúrozása
 • A szájkontúr tetoválása, satírozása
 • A szemöldök tetoválása, satírozása
 • A test bármely részén figurális tetoválás, satírozás

Kitűnő vonalvezetést biztosító készülékkel végzett tetoválások 3-5 évig maradnak a bőrben.

Minimális fájdalom, tökéletes eredmény!

Bejelentkezés, bővebb információ
Tel: +36 20 207 7920 | E-mail: info@kozmetikus-fodrasz-kepzes.hu

IPL lézerek (Intense Pulsed Light)

Intenzív fényimpulzusok elvén működő berendezés, mely egy speciális fényforrás segítségével nagy energiájú fényt bocsát ki, nagyon rövid idő alatt. A fényimpulzusok hosszától ,energiájától, időtartamától függően különböző hatások kifejtésére alkalmas.

Jelenleg nyolc meghatározóan fontos indikációs területre alkalmazható:

 • tartós szőrtelenítés (photoepiláció)
 • pattanások /aknék/ kezelése
 • szeplők, májfoltok halványítása, öregségi foltok eltávolítása
 • érelváltozások (éranyajegyek, értágulatok, hemangiómák) eltávolítása
 • rozácea kezelése
 • seprűvénák, hajszálviszerek kezelése
 • psoreasis kezelése
 • fénnyel történő arcfiatalítás (photorejuvenáció), ráncok csökkentése, feszesítés, tonizálás, rugalmasítás

Az IPL lézerekkel végezhető kezelések menete

Photoepilálás / Tartós szőrtelenítés

Ez az IPL technológia erőteljes fényimpulzusa. A fényhullámhossz, energiasűrűség és impulzusidő optimális kombinációja segítségével teszi semlegessé, inaktívvá a szőrtüszőket.
A szőrtüszők életciklusa szempontjából három időszakot különböztetünk meg:

 1. növekedési – ANAGEN
 2. visszafejlődési – CATAGEN
 3. pihenő – TELOGEN

szakaszt.

Melanin képződés csak a növekedési ANAGEN szakaszra jellemző. Éppen ezért eredményes epiláció csak és kizárólag az élettanilag aktív, növekedési szakaszban végezhető! Mindez úgy történik, hogy a kibocsátott fényenergia a szőrszál és a szőrtüsző pigment tartalmában elnyelődik és átalakul hőenergiává. Így az anagen fázisban levő szőrtüszők a hőenergia segítségével semlegesítődnek. Ez az eljárás fototermolízis néven ismert. A kibocsátott impulzus speciálisan összetett, mely biztosítja a termorelaxációt. Így a környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak.

Ezeket a kezeléseket is hetenként kell megismételni 6 alkalommal.

Aknék fénnyel történő kezelése

Ez az IPL technológia egyedülálló módon, olyan mélyen behatoló zöld-sárga-piros hullámhossz kombinációkat kpes biztosítani, amelyek elpusztítják az aknéban levő baktériumokat és egyúttal csökkentik a gyulladást. Kb. 8 hét alatt 90%-os a gyógyulási arány.

Pigmentált bőrelváltozások, értágulatok eltávolítása

A napsugárzás, az öregedési folyamat, az egészségtelen életvitel hatására a bőr állapota romlik és bőrkárosodások lépnek fel. A speciális kék-zafírból készült szűrők segítségével szelektíven alkalmazva a széles spektrumú fényimpulzusokat, megcélozzuk a kromofórokat.
Mik azok a kromofórok?
Egyrészt jelenti a pigmentfoltokban levő melanint (barna színű), másrészt az értágulatokban levő oxi-hemoglobint (vörös színű).
Amint a megcélzott kromofórok a szűrt fényimpulzust szelektíven elnyelik az elváltozások, szeplők, májfoltok, seprűvénák, hemangiómák egyszerűen megszűnnek, mégpedig úgy, hogy az erek elzáródnak az ismétlődő kezelések során, majd felszívódnak.

Fénnyel történő fiatalítás (Photorejuvenáció)

Az IPL speciális Xenon lámpája akár 1200 nanométer hullámhosszú fény előállítására is képes. Ha a megfelelő színű zafír kristályt alkalmazzuk, akkor az infravörös fényspektrum lehatol az irhába, amely nagy mennyiségű kollagént tartalmaz. Egyrészt újjáalakítja a meglevő kollagén rostokat, másrészt a fibroblast sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti.
Ezáltal megújult rugalmasságot és tartást ad a bőrnek. A finom ráncok mélysége, száma csökken, az arc bőre feszesebb lesz, tónusa fokozódik. Mindez a kollagén újraképződést elősegítő termo-lifting hatásának köszönhető.

RF rádiófrekvenciás kezelések

A legkorszerűbb BOM-TRS Center típusú újgenerációs rádiófrekvenciás készülékkel kíméletesen végezhetők a “zsírlefaragó-zsírolvasztó” célzott alakformáló kezelések szövődmények, gyógyulási időszak nélkül, valamint a kollagén termelést serkentő, arcfiatalító lifting kezelések is.
Megoldások, amikre mindig is vágyott. Használja ki az alkalmat, hogy ezúttal az elérhető leghatékonyabb rádiófrekvenciás technológiát állíthassa az Ön szépségének szolgálatába! Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el a test- és az arc kezelésében, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése a bőr feszesítése és az arc fiatalítása.

Hogyan működik?

A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. A kontrollált hőbevitel hatására a sejtek sejtmembránjain keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének végleges felbomlásához vezet. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

BOM-TRS Center, újgenerációs RF technológia

A berendezés hexa-poláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, amely a piacon jelenleg elérhető legkorszerűbb technológia. A speciális computer vezérlésnek köszönhetően az RF energia koncentráltsága, elosztási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szabályozható behatolási mélység mellett. Ezáltal nemcsak hihetetlenül kellemes kezelésérzetet biztosítanak Önnek, hanem egyúttal garantálják a maximális hatékonyságot is. A BOM-TRS Center egyedülálló tulajdonsága, hogy a kezelőfejek vörös színű szuper intenzív fényerejű LED fényforrásokkal vannak ellátva.

A BOM-TRS Center kezelési lehetőségei

 • Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás (1 kezeléssel 1-1,5 cm térfogati fogyás)
 • Cellulit és nyúlási csíkok kezelése
 • Bőrfeszesítés, bőrszépítés
 • Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció
 • Fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentése

Zsírbontás, méretcsökkentés

A rádiófrekvenciás technológiával végzett alakformáló kezelések fő célja a zsírbontás. Ennek egyenes következménye, hogy a kezelések elsődleges célterületei a has, a csípő, a fenék és a combok. Használja ki azonban a lehetőséget, hogy a BOM-TRS Center speciális fejkialakítása lehetővé teszi olyan területek eredményes kezeléseit, mint például a hát, a felkar és a toka. A kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai segítik a felszabadult zsír és méreganyagok kezelési területről való eltávolítását és meggyorsítják a szervezetből való kiürülést, ezzel is segítve a kellemes közérzet kialakulását. (8-10 kezelés)

Narancsbőr kezelés

Az élettanilag indokoltnál nagyobbra növekedett zsírsejtek által elszorított mikrokeringés és a méreganyagok felhalmozódásának egyenes következménye a jól ismert cellulit különböző fokozatainak kialakulása. Ebből adódóan a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a zsírsejtek méretének csökkentésével az eredeti kötőszöveti állapot helyreállítását célozzuk meg. Ön a megoldás ismertetőjét tartja kezében. A zsírsejtek méretének csökkentésével a kötőszöveti anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a cellulit leépítését. (8-10 kezelés)

Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció

Az életkor előrehaladtával a bőr feszességéért felelős kollagén termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ezt a folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. A BOM-TRS Center berendezéssel olyan sejtszinten ható hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroblast sejtek aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.
Próbálja ki most ingyen!


 • Testen figurális tetoválás
 • Fülbelövés
 • Piercingek testrészekbe helyezése
 • Smink készítés és tanácsadás (nappali, koktél, színházi, menyasszonyi)